• Professzionalizmus

Ideg és gerincsebészként vezérleveim a szakmaiság, a korrektség, a precízitás és az emberségesség, melyek mellett fontosnak tartom a folyamatos képződést, fejlődést és tudás átadását.

Mint idegsebész a gerincsebészetre specializáltam magam. A magyar gerincsebészet élvonalába tartozó Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (Honvéd Kórház) idegsebészeti osztályán, mint adjunktus, a modern gerincsebészeti technológiák, elvek alkalmazójaként végzem hivatásom.

A professzionális orvosi munkavégzést teszik lehetővé a Honvédkórházban elérhető magas színvonalú társzakmák segítsége és a rendelkezésre álló modern technikai felszereltség.

A mindennapjaim részét képezi a tudományos kutatás, publikálás, melyet ma már, a mindennapokban tapasztalható felvetések, kérdések, problémák irányából közelítve végzek (lásd publikációk).

A hazai és nemzetközi konferenciákon, kongresszusokon rendszeresen veszek részt hallagatóként és előadóként egyaránt. Szívesen látogatok meg más intézményeket, kollégákat bővítve ezzel is tapasztalatomat és perspektívámat. Rendszeresen képezve magam törekszem a hozzám forduló beteg számára világszínvonalú ellátást nyújtani.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy ugyan azokat az implantátumokat alkalmazhatom, melyeket akár Németországban vagy az USA-ban is alkalmaznak (Medtronic, DePuy Synthes Spine, Stryker, BBraun).

© Copyright - Dr. Kővári Viktor Zsolt